Italiaanse Pakketten van Villa Guelfa

Misschien wel de populairste soort uit ons brede assortiment zijn de Italiaanse pakketten van het merk Villa Guelfa. Want wie houdt er nu niet van Italiaanse pasta, wijn, kaas en worst? Naast deze heerlijke Italiaanse producten bevatten de pakketten meestal een geschenk, waar uw relaties ook na de feestdagen nog met veel plezier gebruik van zullen maken. Bijvoorbeeld prachtige pastaborden, bijzondere espressokopjes of een handige, glazen voorraadbus. De gevarieerde inhoud van dit kerstcadeau is traditioneel verpakt in een doos, krat of mand. Italiaanse pakketten vallen dan ook zeker bij uw klanten in de smaak.

 
€ 34,09 incl. btw

Italiaans kerstpakket 2022 Bella Italia

 
€ 31,31 incl. btw

Italiaans kerstpakket 2022 Dolce Vita

 
€ 37,01 incl. btw

Italiaans kerstpakket 2022 Santa Claus

 
€ 39,83 incl. btw

Italiaans kerstpakket 2022 Chloe

 
€ 42,47 incl. btw

Italiaans kerstpakket 2022 La Contadina

 
€ 45,71 incl. btw

Kerstpakket 2022 Smakelijk Italiaans

Traditionele producten
De Italiaanse pakketten van Holland 4 You bestaan uit een behoorlijk aantal traditionele producten. Naast de onmisbare pasta en saus, kunt u uw relaties tijdens de kerstdagen ook laten genieten van een heerlijke wijn of een feestelijke Panettone. En wat dacht u van een goede kwaliteit olijfolie of het bekende amandelkoekje Cantuccini? Met zo’n luxueus pakket uit de Italiaanse collectie zijn meerdere gerechten te bereiden en zorgt u gegarandeerd voor smakelijke feestdagen.

Direct Italiaanse pakketten bestellen in onze webshop
Heeft u uw keuze al gemaakt? Wordt het een gastronomisch of een biologisch pakket? Of pakt u uit met de Manu al Tartufo selectie, waarin de truffel centraal staat? Wat uw smaak ook is, u kunt direct de door u gewenste Italiaanse pakketten bestellen in onze webshop. Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te kopen. Neemt u daarvoor wel even van tevoren contact met ons op, zodat wij met u de voorwaarden kunnen doornemen.

Holland 4 You voor het snel en voordelig online bestellen van Italiaanse pakketten!