Voordelig en goedgevuld kerstpakket bestellen? 

Bij Holland 4 You kunt u uiteraard ook een goed gevuld standaard kerstpakket bestellen. Hoewel het woord standaard de inhoud met de vele A-merken en eersteklas artikelen zeker tekort doet. Het traditionele kerstpakket bevat een groot assortiment food-producten, die bijna iedereen regelmatig gebruikt. Daarom worden deze pakketten ook zo gewaardeerd door uw klanten en relaties. Bijkomend voordeel is, dat deze kerstpakketten zeer scherp geprijsd zijn en daardoor ook voor u het perfecte eindejaarsgeschenk zijn.

 
€ 66,61 incl. btw

Kerstpakket 2020 Zwart XL

 
€ 107,45 incl. btw

Kerstpakket 2020 Hartig & Zoet

Volume toppers
Wilt u graag een kerstpakket bestellen, dat zeer rijk gevuld is, maar toch betaalbaar blijft? Dan hebben wij voor u diverse volume toppers waar u uit kunt kiezen. Deze kerstpakketten hebben vaak een kleurthema en bestaan uit een combinatie van dagelijkse en luxe boodschappen. U moet daarbij denken aan kaas, koek, toastjes, pasta, chocolade, confituren, thee, wijn, bier, chips en een flink aantal andere producten die zeker van pas zullen komen rond de feestdagen. Bovendien zit er ook vaak een blijvend cadeau bij zoals een spaghettilepel, een serveerschaal of een voorraadbus. Zelfs als het eten al lang op is, blijft u door deze items toch bij uw klanten in gedachten.

Online kerstpakket bestellen
Voor het juiste relatiegeschenk hoeft u niet eens de deur meer uit. Het einde van het jaar is voor ieder bedrijf een drukke periode. Daarom is het fijn dat bij Holland 4 You online een kerstpakket bestellen zo gebeurd is. Heeft u speciale wensen of vragen over een product? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan op werkdagen telefonisch via nummer 0299-322250 of door een email te sturen naar info@holland4you-kerstpakketten.nl.