Wijnpakketten

Jaar na jaar zijn de wijnpakketten nog steeds een van de grootste toppers uit het Holland 4 You assortiment. Niet zo gek natuurlijk, want met wijn zit u altijd goed. Of u nu uw medewerkers een extraatje wil geven tegen het einde van het jaar of een geschikt cadeau voor uw klanten en relaties zoekt, tussen deze prachtige selectie zit er vast een, die aan uw wensen voldoet. Ons aanbod is groter dan we u op deze pagina kunnen tonen, dus heeft u een specifieke wijn voor ogen, die hier niet tussen staat, neem dan gerust even contact met ons op.

 
€ 12,04 incl. btw

Wijnpakket 2020 Juan Guardia

 
€ 12,04 incl. btw

Wijnpakket 2020 Scavi & Ray

 
€ 30,25 incl. btw

Wijnpakket 2020 Samenwerking

 
€ 20,57 incl. btw

Wijnpakket 2020 Accussi

Wijn uit alle windstreken
De meeste wijnpakketten bevatten zowel een witte als een rode wijn. Onze inkopers proberen de collectie ieder jaar zo uitgebreid mogelijk te maken en selecteren daarvoor wijn uit alle windstreken. Zo kunt u bij ons kiezen voor een prachtige set Zuid-Afrikaanse wijnen in een traditionele houten geschenkkist. Of heeft u liever Franse of Spaanse wijnen in een feestelijke tweevaks geschenkdoos? Ook een biologische wijn of een heerlijk frisse Prosecco behoren tot de mogelijkheden.

Wijnpakketten met mooie cadeaus
Naast een set prachtige wijnen bevatten veel van onze wijnpakketten ook nog eens een mooi blijvend cadeau. Bijvoorbeeld een paar champagneglazen of een decanteer karaf met stop. We hebben zelfs wijnpakketten waarmee u een goed doel steunt. Hierbij zit een door Nepalese vrouwen handgeweven sjaal of omslagdoek verpakt. Met de opbrengst worden niet alleen de maaksters gesteund, maar ook diverse projecten in hun directe omgeving, zoals een kindertehuis of een medische post. Met deze wijnpakketten maakt u dus niet alleen een mooi gebaar naar uw relaties, maar ook naar mensen in nood.

Met ons on-line systeem kunt u snel, veilig en efficiënt een bestelling voor schitterende wijnpakketten plaatsen.